26/06/2022 26/06/2022 Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουνίου στο Άγιον Όρος εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι ένας 28χρονος άνδρας από τη Ρουμανία, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατέληξε στη θάλασσα, αφού έπεσε με το όχημα από γκρεμό ενώ κινούταν στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δάφνης-Καρυών. Στη συνέχεια προσέκρουσε...
26 Ιουνίου, 2022 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2022 - 8:44

Η ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Η ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο στο Άγιον Όρος

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουνίου στο Άγιον Όρος εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 28χρονος άνδρας από τη Ρουμανία, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατέληξε στη θάλασσα, αφού έπεσε με το όχημα από γκρεμό ενώ κινούταν στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δάφνης-Καρυών. Στη συνέχεια προσέκρουσε σε δάπεδο του Λιμανιού Ξηροποτάμου και όντας ο ίδιος μέσα στο όχημα κατέληξε στη θάλασσα.

Η Πυροσβεστική έσπευσε με τέσσερις άνδρες και ένα όχημα στο σημείο για να απεγκλωβίσει τον άνδρα όμως ήταν αργά και αυτός είχε χάσει ήδη τη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Σήμερα (25 Ιουνίου 2022) και ώρα 11.00 περίπου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δάφνης – Καρυών Αγίου Όρους, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 28χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του, κατέπεσε σε γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου οδηγού του οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων