26/11/2021 26/11/2021 “Η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα και στην υποσαχάρια Αφρική” τόνισε από την Γκάνα, την οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά Έλληνας Υπουργός, ο Νίκος Δένδιας. Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, μεταξύ των σταθμών που έκανε στην αφρικανική χώρα, επισκέφθηκε το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου στην Tema όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άκκρας...
26 Νοεμβρίου, 2021 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2021 - 10:40

Η Ελλάδα παρούσα στην υποσαχάρια Αφρική

Διαδώστε:
Η Ελλάδα παρούσα στην υποσαχάρια Αφρική

“Η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα και στην υποσαχάρια Αφρική” τόνισε από την Γκάνα, την οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά Έλληνας Υπουργός, ο Νίκος Δένδιας.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, μεταξύ των σταθμών που έκανε στην αφρικανική χώρα, επισκέφθηκε το Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου στην Tema όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άκκρας κ. Πέτρο και τους μαθητές του σχολείου.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δένδιας: “To Ελληνικό Σχολείο του Αγίου Νικολάου στην Tema είναι ένα περήφανο παράδειγμα του πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε άλλη ήπειρο. Στον χάρτη φαίνεται μακριά, αλλά όταν βρίσκεσαι εδώ φαίνεται πολύ κοντά”.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όταν στο τέλος της ειδικής εκδήλωσης που έγινε προς τιμήν του Έλληνα Υπουργού τα παιδιά του σχολείου πεάνισαν τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο. Νωρίτερα ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε και τον ναό του Αγίου Νικολάου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων