17/10/2020 17/10/2020 Η Σύνοδος Κορυφής δεν είχε κυρώσεις για την Τουρκία, κάτι που είχε προεξοφληθεί πολύ νωρίς, η Ελλάδα όμως θέτοντας το εμπάργκο όπλων στην ατζέντα των υπό συζήτηση κυρώσεων πρόσθεσε άλλο ένα μέσο πίεσης προς την Άγκυρα. Την ίδια ώρα το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υπογραμμίζει ότι: “Τουρκία τάσσεται υπέρ της μείωσης της έντασης και του διαλόγου...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 10:12

Η Ελλάδα πρόσθεσε μέσο πίεσης στην Άγκυρα στη Σύνοδο Κορυφής

Διαδώστε:
Η Ελλάδα πρόσθεσε μέσο πίεσης στην Άγκυρα στη Σύνοδο Κορυφής

Η Σύνοδος Κορυφής δεν είχε κυρώσεις για την Τουρκία, κάτι που είχε προεξοφληθεί πολύ νωρίς, η Ελλάδα όμως θέτοντας το εμπάργκο όπλων στην ατζέντα των υπό συζήτηση κυρώσεων πρόσθεσε άλλο ένα μέσο πίεσης προς την Άγκυρα.

Την ίδια ώρα το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υπογραμμίζει ότι: “Τουρκία τάσσεται υπέρ της μείωσης της έντασης και του διαλόγου και έδειξε καλή πρόθεση ανταποκρινόμενη θετικά σε αυτές τις εκκλήσεις».

Το ΕΣ απο την άλλη πλευρά κάλεσε την Άγκυρα να σεβαστεί τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας σε σχέση με το καθεστώς των Βαρωσίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων