12/11/2020 12/11/2020 Η Ελλάδα προσβλέπει στη συνέχιση και στην περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, καθώς και στην περαιτέρω ενίσχυση της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την εκλογή νέου προέδρου στις ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, επεσήμαναν διπλωματικές πηγές. Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου είναι μία μεταβατική περίοδος στις ΗΠΑ και η Ελλάδα παρακολουθεί πάρα πολύ...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 13:37

Η Ελλάδα συμμετέχει σε διεθνείς συζητήσεις για την θρησκευτική ελευθερία

Διαδώστε:
Η Ελλάδα συμμετέχει σε διεθνείς συζητήσεις για την θρησκευτική ελευθερία

Η Ελλάδα προσβλέπει στη συνέχιση και στην περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων με τις ΗΠΑ, καθώς και στην περαιτέρω ενίσχυση της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την εκλογή νέου προέδρου στις ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, επεσήμαναν διπλωματικές πηγές.

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου είναι μία μεταβατική περίοδος στις ΗΠΑ και η Ελλάδα παρακολουθεί πάρα πολύ στενά και από κοντά τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, ο υφυπουργός Κώστας Βλάσης, θα συμμετάσχει διαδικτυακά, τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, στην υπουργική διάσκεψη με θέμα την προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας και πίστεως, που πραγματοποιείται στη Βαρσοβία, ενώ την Τρίτη 17 Νοεμβρίου θα συμμετάσχει διαδικτυακά στο φόρουμ της διεθνούς συμμαχίας για τη θρησκευτική ελευθερία, που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων