22/11/2023 22/11/2023 Η Ελλάδα χαιρέτισε την επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης στη Γάζα και ζητά την απρόσκοπτη ροή βοήθειας. «Θα ήθελα να χαιρετίσω τη σημερινή επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των μερών για ανθρωπιστική παύση στη Γάζα και απελευθέρωση 50 ομήρων που είχαν απαχθεί μετά την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του. «Η...
22 Νοεμβρίου, 2023 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 13:02

Η Ελλάδα χαιρέτισε την επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης στη Γάζα

Διαδώστε:
Η Ελλάδα χαιρέτισε την επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης στη Γάζα

Η Ελλάδα χαιρέτισε την επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης στη Γάζα και ζητά την απρόσκοπτη ροή βοήθειας.

«Θα ήθελα να χαιρετίσω τη σημερινή επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των μερών για ανθρωπιστική παύση στη Γάζα και απελευθέρωση 50 ομήρων που είχαν απαχθεί μετά την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του.

«Η ελληνική κυβέρνηση είχε εγκαίρως εισηγηθεί και θέσει μετ’ επιτάσεως την ανάγκη ανθρωπιστικής παύσης και δημιουργίας βιώσιμων ανθρωπιστικών διαδρόμων. Προς την κατεύθυνση αυτή είχαμε προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Θα πρέπει πλέον, σε εφαρμογή της συμφωνίας, να υπάρξει άμεση και απρόσκοπτη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας και παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όσους το έχουν ανάγκη, καθώς και να ενταθεί η προσπάθεια για οριστική ειρήνευση στην περιοχή», καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων