02/09/2020 02/09/2020 Η Ελλάδα χαιρετίζει την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης για μερική άρση του εμπάργκο εξοπλισμών στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική του ανακοίνωση. «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ δύο φίλων χωρών αλλά και απόδειξη αναγνώρισης του ρόλου που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία ως μια...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:56

Η Ελλάδα χαιρετίζει τη μερική άρση του εμπάργκο εξοπλισμών στην Κύπρο

Διαδώστε:
Η Ελλάδα χαιρετίζει τη μερική άρση του εμπάργκο εξοπλισμών στην Κύπρο

Η Ελλάδα χαιρετίζει την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης για μερική άρση του εμπάργκο εξοπλισμών στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική του ανακοίνωση.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ δύο φίλων χωρών αλλά και απόδειξη αναγνώρισης του ρόλου που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία ως μια χώρα που συμβάλλει στη σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να εργάζεται με την Κύπρο, τις ΗΠΑ και χώρες της ευρύτερης περιοχής για την εδραίωση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή», αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων