01/01/2021 01/01/2021 Με την Ελληνική Σημαία φωτίστηκε το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο ομώνυμο πάρκο του Δήμου Ναυπλίου στα πλαίσια της έναρξης των εορτασμών για τα διακόσια χρόνια από την Εθνική παλιγγενεσία, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2020. Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Τουρισμού με την έναρξη του 2021 , πρώτη ημέρα...
01 Ιανουαρίου, 2021 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2021 - 20:12

Η Ελληνική Σημαία στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Η Ελληνική Σημαία στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο Ναύπλιο

Με την Ελληνική Σημαία φωτίστηκε το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο ομώνυμο πάρκο του Δήμου Ναυπλίου στα πλαίσια της έναρξης των εορτασμών για τα διακόσια χρόνια από την Εθνική παλιγγενεσία, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2020.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Τουρισμού με την έναρξη του 2021 , πρώτη ημέρα του χρόνου είχε ετοιμαστεί μία λαμπρή εκδήλωση η οποία δεν πραγματοποιήθηκε για τον λόγο μη διάδοσης του κορωνοϊού . Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Δήμος Ναυπλιέων συμβολικά , πραγματοποίησε την συμβολική έναρξη των εορτασμών χωρίς κόσμο, από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Το Πρακτορείο Ορθοδοξία (www.ope.gr) και το Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία (www.pemptousia.gr) την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 θα μεταδώσουν ζωντανά από τις 7:30 το πρωί την Ακολουθία του Όρθρου και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο προεξάρχοντος του εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Μετά την Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει το Ιερό Μνημόσυνο εις μνήμην του Ιωάννου Καποδίστρια καθώς και η Πανηγυρική Ανάγνωση της Διακηρύξεως της Ανεξαρτησίας από την Α’ Εθνική Συνέλευση.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων