12/10/2019 12/10/2019 Δελτίο Τύπου με το οποίο αναφέρεται στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας. “Ευχόμαστε στο νέο Μητροπολίτη ακύμαντη και καλλίκαρπη ποιμαντορία. Οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μας σας περιμένουν υιϊκά” τονίζεται μεταξύ άλλων. Αναλυτικά αναφέρει: Άξιος είη! Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας αγγέλλει την εκλογή...
12 Οκτωβρίου, 2019 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2019 - 19:59

Η Ένωση Ρουμελιωτών Ν. Ιωνίας χαιρετίζει την εκλογή του Μητρ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Η Ένωση Ρουμελιωτών Ν. Ιωνίας χαιρετίζει την εκλογή του Μητρ. Φθιώτιδος

Δελτίο Τύπου με το οποίο αναφέρεται στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.

“Ευχόμαστε στο νέο Μητροπολίτη ακύμαντη και καλλίκαρπη ποιμαντορία. Οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μας σας περιμένουν υιϊκά” τονίζεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά αναφέρει:

Άξιος είη!

Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας αγγέλλει την εκλογή από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ. Συμεών ως νέου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, χαιρετίζει την εκλογή του κ. Συμεών στην ιστορική, την ηρωοτόκο Μητρόπολη της Ρούμελης και τον καλωσορίζει στον τόπο μας.

Αντιπροσωπεία μας θα παραστεί στην τελετή ενθρόνισης που θα γίνει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία, μόλις ανακοινωθεί σχετικά.

Ευχόμαστε στο νέο Μητροπολίτη ακύμαντη και καλλίκαρπη ποιμαντορία. Οι συμπατριώτισσες και οι συμπατριώτες μας σας περιμένουν υιϊκά.

Άξιος είη!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων