13/09/2019 13/09/2019 Μέγας Εσπερινός της Εορτής της Παγκόσμιας Υψώσεως του Τιμίου και Ζοωποιού Σταυρού τελέστηκε σήμερα απόγευμα στον περικαλλή πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στον Σταυρό Μεσογαίας. Στον εσπερινό προεξήρχε, κατόπιν αδείας και ευλογίας, ο Θεοφιλέστατος ο Επίσκοπος Αρσινόης κ.Βασίλειος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Στον εσπερινό παρευρέθηκε ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνος Πιθακάκης Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 20:49

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μητρ. Μεσογαίας

Διαδώστε:
Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Μητρ. Μεσογαίας

Μέγας Εσπερινός της Εορτής της Παγκόσμιας Υψώσεως του Τιμίου και Ζοωποιού Σταυρού τελέστηκε σήμερα απόγευμα στον περικαλλή πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό στον Σταυρό Μεσογαίας.

Στον εσπερινό προεξήρχε, κατόπιν αδείας και ευλογίας, ο Θεοφιλέστατος ο Επίσκοπος Αρσινόης κ.Βασίλειος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Στον εσπερινό παρευρέθηκε ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνος Πιθακάκης Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής καθώς και Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Επίσης, απο νωρίς το απόγευμα στον Ιερό Ναό προσέρχονται πιστοί από την ευρύτερη περιφέρεια της Αθήνας και των Μεσογείων για να προσκυνήσουν,να προσευχηθούν και να εναποθέσουν λίγο βασιλικό στον Τίμιο Σταυρό του Ιερού Ναού αλλά και να λάβουν την ευλογία του του Ζωοποιού Σταυρού.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων