06/01/2020 06/01/2020 Εορτάστηκαν σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου. Ιερουργός ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Αθανάσιος Μισσός, όπου τέλεσε την Θ. Λειτουργία και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού με πλήθος κόσμου. Εν συνεχεία...
06 Ιανουαρίου, 2020 - 20:17

Η εορτή των Θεοφανείων στη Ρόδο

Διαδώστε:
Η εορτή των Θεοφανείων στη Ρόδο

Εορτάστηκαν σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 τα Άγια Θεοφάνεια στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου.

Ιερουργός ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου Αθανάσιος Μισσός, όπου τέλεσε την Θ. Λειτουργία και την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού με πλήθος κόσμου. Εν συνεχεία στις 11:30 μετέβη στο Λιμανάκι του Δ.Δ. Κολυμπίων ο π. Αθανάσιος Μισσός με τον π. Παντελεήμων Σπανό από την Ενορία του Δ.Δ. Αφάντου Ρόδου για την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού με ισχυρούς ανέμους να πνέουν, παρά ταύτα τόσο οι εκπρόσωποι του Δήμου Ρόδου και της πολιτείας αλλά και αρκετός κόσμος παρέστησαν και σε αυτήν τελετή.

Τέλος το τοπικό Σωματείο των Αλιέων κάλεσε τον Αρχιμ. Αθανάσιο να ευλογήσει την Βασιλόπιτα τους παρουσία αρκετού κόσμου.

Φωτορεπόρτερς : Ψειρής Γεώργιος & Σταματάκης Σπυρίδων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων