28/04/2022 28/04/2022 Στην Ασή Γωνιά που είναι κατ’ εξοχήν κτηνοτροφικό χωριό το έθιμο να τιμούν τον προστάτη των βοσκών Αηγιώργη συνεχίστηκε με την προσέλευση χιλιάδων πιστών στη λειτουργία που τέλεσε ο π. Βασίλης ο οποίος ευλόγησε και τα χιλιάδες πρόβατα εκτός από τους ανθρώπους. Οι βοσκοί από νωρίς το πρωί κατέβασαν τα κοπάδια τους από τα βουνά...
28 Απριλίου, 2022 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 16:13

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Ασή Γωνιά

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Ασή Γωνιά

Στην Ασή Γωνιά που είναι κατ’ εξοχήν κτηνοτροφικό χωριό το έθιμο να τιμούν τον προστάτη των βοσκών Αηγιώργη συνεχίστηκε με την προσέλευση χιλιάδων πιστών στη λειτουργία που τέλεσε ο π. Βασίλης ο οποίος ευλόγησε και τα χιλιάδες πρόβατα εκτός από τους ανθρώπους.

Οι βοσκοί από νωρίς το πρωί κατέβασαν τα κοπάδια τους από τα βουνά να τα ευλογήσει ο παπάς, και αφού τα άρμεξαν μοίρασαν το φρέσκο γάλα στους πιστούς.

Με αυτό τον τρόπο ζήτησαν από τον Άγιο Γεώργιο να τους βοηθήσει στον αγώνα που δίνουν ιδιαίτερα αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ώστε να έχουν καλή παραγωγή και να βοηθήσουν τις οικογένειες τους.

 

Πηγή: rethemnosnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων