09/05/2021 09/05/2021 Εορτάσθηκε η ετήσιος μνήμη του Αγίου και ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουνένοις στο φερώνυμο παρεκλήσι του εορτάζοντος αγίου στην δασική τοποθεσία του Πλάτανου – Μίστρου Διρφύων. Την πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας Μίστρου Πρεσβύτερος Δημήτριος Κορόζης με την συμμετοχή του Ιεροψάλτη Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημητρίου Πετρογιάννη του Προέδρου...
09 Μαΐου, 2021 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2021 - 20:54

Η Εορτή του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις στον Πλάτανο – Μίστρου Διρφύων

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις στον Πλάτανο – Μίστρου Διρφύων

Εορτάσθηκε η ετήσιος μνήμη του Αγίου και ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουνένοις στο φερώνυμο παρεκλήσι του εορτάζοντος αγίου στην δασική τοποθεσία του Πλάτανου – Μίστρου Διρφύων. Την πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας Μίστρου Πρεσβύτερος Δημήτριος Κορόζης με την συμμετοχή του Ιεροψάλτη Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημητρίου Πετρογιάννη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Μίστρου κ. Ηρακλή Τσώκου αλλά και των πιστών απο την ενορία του Μίστρου και την ευρύτερη περιοχή που τίμησαν την εορτή και συμμετείχαν στην Θεία Ευχαριστία τηρούντας όλα τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων