29/09/2021 30/09/2021 Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 εορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Κυριακού του Αναχωρητού με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο παρεκλήσι του Αγίου Αιμιλιανού της ευσεβούς οικογένειας των κτητόρων κ. Αιμιλιανού και Ρεβέκας Μπόρου στην Ερέτρια. Την Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Πρεσβύτερος Κυριακός Δημητρίου εφημέριος ενορίας Νεροτριβιάς του Δήμου Μεσσαπίων –...
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 2:01

Η εορτή του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Η εορτή του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού στην Ερέτρια

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 εορτάσθηκε η μνήμη του Οσίου και θεοφόρου πατρός ημών Κυριακού του Αναχωρητού με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο παρεκλήσι του Αγίου Αιμιλιανού της ευσεβούς οικογένειας των κτητόρων κ. Αιμιλιανού και Ρεβέκας Μπόρου στην Ερέτρια.

Την Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Πρεσβύτερος Κυριακός Δημητρίου εφημέριος ενορίας Νεροτριβιάς του Δήμου Μεσσαπίων – Διρφύων με την συμμετοχή των πιστών όπου τίμησαν την εορτή παριστάμενοι στο προαύλειο του ιερού ναού όπως προβλέπουν οι των υγειονομικών διατάξεων οδηγίες όπως και ευχήθηκαν καταλλήλως στον π. Κυριακό για την ονομαστική εορτή του.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων