02/03/2019 02/03/2019 Τις Απόκριες καλωσόρισαν οι επωφελούμενοι του Οικοτροφείου «Επανένταξη» της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με το πάρτυ της ομάδας κατοίκων «Η Κυψέλη μας». Η ομάδα κατοίκων «Η Κυψέλη μας», μια ένωση πολιτών με κοινή ταυτότητα την αγάπη τους για τη γειτονιά της Κυψέλης και με στόχο να ζωντανέψει και πάλι η γειτονιά αυτή, προσκάλεσαν μικρούς και μεγάλους μασκαράδες στην...
02 Μαρτίου, 2019 - 15:48

Η «Επανένταξη» καλωσόρισε τις Απόκριες με ένα μοναδικό πάρτυ (φώτο)

Διαδώστε:
Η «Επανένταξη» καλωσόρισε τις Απόκριες με ένα μοναδικό πάρτυ (φώτο)

Τις Απόκριες καλωσόρισαν οι επωφελούμενοι του Οικοτροφείου «Επανένταξη» της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με το πάρτυ της ομάδας κατοίκων «Η Κυψέλη μας».

Η ομάδα κατοίκων «Η Κυψέλη μας», μια ένωση πολιτών με κοινή ταυτότητα την αγάπη τους για τη γειτονιά της Κυψέλης και με στόχο να ζωντανέψει και πάλι η γειτονιά αυτή, προσκάλεσαν μικρούς και μεγάλους μασκαράδες στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης για να γιορτάσουν μαζί.

Οι επωφελούμενοι και το προσωπικό της «Επανένταξης» έβαλαν τις στολές τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, κατασκεύασαν αποκριάτικες μάσκες με την παροχή ποικίλων υλικών χειροτεχνίας από τα δημιουργικά εργαστήρια των ΙΕΚ ΑΛΦΑ και από μέλη της ομάδας «Η Κυψέλη μας», παρακολούθησαν μια πρωτότυπη παράσταση Καραγκιόζη που για πρώτη φορά παίχτηκε από τα εννιάχρονα ταλαντούχα αδέλφια Γιάννη και Λοΐζο Ελισσαβόπουλο και απόλαυσαν την χορευτική ομάδα της σχολής χορού Salsa Caliente, που υποδέχτηκαν τις Απόκριες σε ρυθμούς latin και salsa.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων