27/10/2022 27/10/2022 Η Επέτειος της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, τιμήθηκε στο Άργος με την επιβαλλόμενη επισημότητα και λαμπρότητα από τα σχολεία και τους μαθητές της πόλης. Σήμερα το πρωί έγινε έπαρση σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων, παρουσία των Αρχών. Γράφει ο Ευάγγελος Μπουγιώτης  Στην συνέχεια έγινε τελετή Στέψης της Αναθηματικής Στήλης από μαθητές Δημόσιων & Ιδιωτικών Δημοτικών...
27 Οκτωβρίου, 2022 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2022 - 20:01

Η Επέτειος της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο Άργος

Διαδώστε:
Η Επέτειος της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου στο Άργος

Η Επέτειος της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, τιμήθηκε στο Άργος με την επιβαλλόμενη επισημότητα και λαμπρότητα από τα σχολεία και τους μαθητές της πόλης. Σήμερα το πρωί έγινε έπαρση σημαίας στο Ηρώο Πεσόντων, παρουσία των Αρχών.

Γράφει ο Ευάγγελος Μπουγιώτης 

Στην συνέχεια έγινε τελετή Στέψης της Αναθηματικής Στήλης από μαθητές Δημόσιων & Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, από Συλλόγους και φορείς του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Μπέγκος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Ν.Γκαβούνος, Δ. Κρίγγος, Χ. Πετσέλης, Γ. Σαρρής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης, Θ. Οικονόμου, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών Σπ. Σπανού, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άργους Δ. Καρυάμης, δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και γονείς των μαθητών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων