26/08/2021 26/08/2021 Την Τρίτη, 24 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στο πλαίσιο του 11ου Athens Open Air Film Festival. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών ήταν εκεί, για να παρακολουθήσουν την ταινία, που μέχρι αυτή την στιγμή έχει κάνει ρεκόρ προπωλήσεων για τους θερινούς...
26 Αυγούστου, 2021 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 13:48

Δείτε την επίσημη πρεμιέρα του “Man of God” στο Βυζαντινό Μουσείο

Διαδώστε:
Δείτε την επίσημη πρεμιέρα του “Man of God” στο Βυζαντινό Μουσείο

Την Τρίτη, 24 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στο πλαίσιο του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών ήταν εκεί, για να παρακολουθήσουν την ταινία, που μέχρι αυτή την στιγμή έχει κάνει ρεκόρ προπωλήσεων για τους θερινούς κινηματογράφους.

Στην προβολή παραβρέθηκαν και οι περισσότεροι ηθοποιοί της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού», οι οποίοι συγκινημένοι μίλησαν για ένα πρωτόγνωρο πνευματικό ταξίδι μέσα από τους ρόλους τους που ενσάρκωναν την κάθε στιγμή ενός σύγχρονου Αγίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Βουτσή

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

Επιμέλεια βίντεο: Νάνσυ Νάσκου

Μοντάζ: Κώστας Μπρουμάς

Όλη την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ψηφιακή μας πλατφόρμα www.pemptousia.tv

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων