01/09/2023 01/09/2023 Τη συγκίνηση του εξέφρασε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας για την επίσκεψη του στο Φανάρι και τη συνάντηση του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο Γιώργος Κώτσηρας σε ανάρτηση τους έγραψε χαρακτηρισιτκά: “Νιώθω μεγάλη συγκίνηση που βρέθηκα στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη τον καθηκόντων μου, προκειμένου να παραστώ...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 17:51

Η επίσκεψη του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η επίσκεψη του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών στο Φανάρι

Τη συγκίνηση του εξέφρασε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας για την επίσκεψη του στο Φανάρι και τη συνάντηση του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Γιώργος Κώτσηρας σε ανάρτηση τους έγραψε χαρακτηρισιτκά: “Νιώθω μεγάλη συγκίνηση που βρέθηκα στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, για πρώτη φορά μετά την ανάληψη τον καθηκόντων μου, προκειμένου να παραστώ στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, κατά την οποία χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της έναρξης του νέου εκκλησιαστικού έτους.
Εχθές είχα την ύψιστη τιμή να γίνω δεκτός από τον Παναγιώτατο, μια εμβληματική προσωπικότητα με διεθνή αναγνώριση και ακτινοβολία, που επιτελεί σπουδαίο έργο για όλο τον Ορθόδοξο κόσμο και όχι μόνον.
Είχα, επίσης, την ευκαιρία να επισκεφθώ τη Μεγάλη του Γένους Σχολή, το Ζωγράφειο και το Ζάππειο και να συναντηθώ με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς φορείς. Το έργο των σχολείων αυτών είναι πολύτιμο και η προσφορά τους στη διατήρηση και την τόνωση του ελληνικού στοιχείου αδιαμφισβήτητη.
Ακόμη, είχα τη χαρά να συναντήσω τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων και να συνομιλήσω μαζί τους για ζητήματα που τους απασχολούν”.
      

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων