27/10/2019 27/10/2019 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ραφαήλ Γεωργιάδης – Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών πραγματοποίησε την κεντρική πανηγυρική εκδήλωση του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυσή της (1939-2019) την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και στο Θέατρό της, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του πολιούχου της πόλεώς Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 20:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2019 - 20:58

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών βράβευσε τον ΠτΔ

Διαδώστε:
Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών βράβευσε τον ΠτΔ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ραφαήλ Γεωργιάδης – Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών πραγματοποίησε την κεντρική πανηγυρική εκδήλωση του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυσή της (1939-2019) την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και στο Θέατρό της, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του πολιούχου της πόλεώς Αγίου Δημητρίου και την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος και Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Αλ. Καραμανλής.

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και του απονεμήθει το Χρυσούν Μετάλλιον της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών από τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Βασίλειο Πάππα.

Εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μιλήτου κ. Απόστολος ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του, ενώ τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης εκπροσωπούσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων