07/09/2023 07/09/2023 Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» ανακοινώνει την έναρξη του 1ου κύκλου εκπαίδευσης νέων εθελοντών το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα με σκοπό την γνωριμία, την ενημέρωση, την συζήτηση για τις δράσεις και την συντροφιά σε μοναχικά/εγκαταλελειμμένα παιδιά και μοναχικούς ασθενείς. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Εθελοντικής Διακονία Ασθενών»: Ο εθελοντισμός στην...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 20:32

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» απευθύνει κάλεσμα σε νέους εθελοντές

Διαδώστε:
Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» απευθύνει κάλεσμα σε νέους εθελοντές

Η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» ανακοινώνει την έναρξη του 1ου κύκλου εκπαίδευσης νέων εθελοντών το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα με σκοπό την γνωριμία, την ενημέρωση, την συζήτηση για τις δράσεις και την συντροφιά σε μοναχικά/εγκαταλελειμμένα παιδιά και μοναχικούς ασθενείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Εθελοντικής Διακονία Ασθενών»:

Ο εθελοντισμός στην ΔΙΑΚΟΝΙΑ έχει σκοπό την στήριξη μοναχικών ανθρώπων που θέλουν έναν άνθρωπο στο πλάι τους. Η χαρά της προσφοράς μεγαλώνει όταν γνωρίζουμε και το πώς. Στη «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην εκπαίδευση και πιστοποίηση, στοχεύοντας σε αξιόπιστους, καταρτισμένους και οριοθετημένους εθελοντές. Είμαστε συνεχώς δίπλα τους, γι αυτό και στην εκπαίδευση μας στοχεύουμε στην ενίσχυση της υπευθυνότητας τους και στην ενημέρωση τους ως προς το περιβάλλον στο οποίο επρόκειτο να βρεθούν! Πρώτιστο μέλημα μας είναι ο/η εθελοντής/ρια μας να έχει λάβει μια σωστή εκπαίδευση ώστε να αντιμετωπίσει σωστά τυχόν δυσκολίες και να χαρεί εξ ολοκλήρου την χαρά του να προσφέρεις! Όλοι μαζί στην «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» θέλουμε με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ να μοιράζουμε απλόχερα την χαρά και την ευτυχία! Βασικοί πυλώνες της εκπαίδευσης είναι: 

1)Επαφή με το νοσοκομειακό περιβάλλον, τους χώρους υγείας, τους ασθενείς.

2)Επαφή με ιατρικές ιδιαιτερότητες των ασθενών αλλά και ενημέρωση για την ψυχολογική τους κατάσταση και φόρτιση.

3)Εξέλιξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων και του τρόπου προσέγγισης των ασθενών.

4) Ενημέρωση δράσεων της «ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ»

5) Κατανόηση του κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας και του ρόλου τους.

Το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ είναι εδώ, έτοιμο να υποδεχτεί τον καθένας σας ξεχωριστά!

Μην αφήσεις την ευκαιρία να περάσει!

Κάλεσε μας στα τηλέφωνα 2107252706, 2107252716 & 2107752706 ή επικοινώνησε μαζί μας στα email: [email protected] & [email protected]

Τώρα μπορείς και εσύ!

Μάθετε παραπάνω για εμάς και το έργο μας στις σελίδες μας:

   Facebook: www.facebook.com/diaconia.gr/ , www.facebook.com/profile.php?id=100064619712833

   Instagram: https://www.instagram.com/diaconia.gr

   Google: www.diaconia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων