14/01/2020 14/01/2020 Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος συγκαλείται την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:30 π.μ. στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην οδό Πανεπιστημίου 52.  Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται η ψήφιση του Απολογισμού του 2019, η ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2020 και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής,...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 22:06

Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Ι.Σ.Κ.Ε.

Διαδώστε:
Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Ι.Σ.Κ.Ε.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος συγκαλείται την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:30 π.μ. στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην οδό Πανεπιστημίου 52. 

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται η ψήφιση του Απολογισμού του 2019, η ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2020 και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και δύο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από εκλεκτούς ομιλητές, τον κ. Αλέξιο Μητρόπουλο, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Εργατολόγο και τον π. Χερουβίμ Βελέντζα, Υπεύθυνο Γραφείου Προσωπικού Ιεράς Συνόδου.

Η πρόσκληση θα σταλεί για ενημέρωση σε όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα μέλη και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορούν να επισκέπτονται τον επίσημο ιστοχώρο του Ι.Σ.Κ.Ε. στο διαδίκτυο http://iersynklellados.blogspot.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων