05/08/2021 05/08/2021 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.Gr η φωτιά στην Βαρυμπόμπη είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Οι αναζωπυρώσεις ξέφυγαν από τον έλεγχο των πυροσβεστών και κατευθύνεται για το Μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας . Η αστυνομία προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους Μοναχούς να εγκαταλείψουν και δεν έχει καταστεί εφικτό να τους εντοπίσουν. Στις 2 το μεσημέρι περίπου...
05 Αυγούστου, 2021 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 17:02

ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ: Η φωτιά απειλεί το Μετόχι Μεγίστης Λαύρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ: Η φωτιά απειλεί το Μετόχι Μεγίστης Λαύρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.Gr η φωτιά στην Βαρυμπόμπη είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Οι αναζωπυρώσεις ξέφυγαν από τον έλεγχο των πυροσβεστών και κατευθύνεται για το Μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας . Η αστυνομία προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους Μοναχούς να εγκαταλείψουν και δεν έχει καταστεί εφικτό να τους εντοπίσουν.

Στις 2 το μεσημέρι περίπου ξεκίνησε και πάλι ο χορός των αναζωπυρώσεων οι οποίες με σε συνδυασμό με τους ανέμους κατευθύνθηκαν και πάλι σε κατοικημένες περιοχές της Βαρυμπόμπης. Η πρώτη μεγάλη αναζωπύρωση ξεκίνησε στη Βαρυμπόμπη στην περιοχή Θέα πάνω από την γνωστή ταβέρνα Τζουμέρκα. Δυστυχώς στην περιοχή δεν υπήρχαν πυροσβέστες επιφυλακής παρά μόνο αστυνομικοί, που όταν ειδοποιήθηκαν από ιδιώτη, που είδε πρώτος την αναζωπύρωση σήμαναν συναγερμό και σηκώθηκαν αεροπλάνα. Όμως οι αναζωπυρώσεις συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι φλόγες. Οι καταγγελίες κατοίκων για απουσία πυροσβεστικών οχημάτων είναι πολύ έντονες.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων