13/06/2019 13/06/2019 Ολοκληρώθηκαν οι τετραήμεροι εορτασμοί για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στον προσκυνηματικό Ιερό ναό του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, το απόγευμα, στον προσκυνηματικό ναό, τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου. Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό και ευλόγησε τις ιατρικές μπλούζες ιατρών και νοσηλευτών, που ήταν τοποθετημένες...
13 Ιουνίου, 2019 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2019 - 23:04

Η Φώτο της Ημέρας: “Δια πρεσβειών του Αγίου Λουκά του Ιατρού”

Διαδώστε:
Η Φώτο της Ημέρας: “Δια πρεσβειών του Αγίου Λουκά του Ιατρού”

Ολοκληρώθηκαν οι τετραήμεροι εορτασμοί για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό στον προσκυνηματικό Ιερό ναό του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, το απόγευμα, στον προσκυνηματικό ναό, τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Νεκταρίου.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό και ευλόγησε τις ιατρικές μπλούζες ιατρών και νοσηλευτών, που ήταν τοποθετημένες ενώπιον των ιερών λειψάνων του Αγίου, από όπου αλιεύουμε την ως άνω ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων