22/05/2019 22/05/2019 Την Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής, 22 Μαΐου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης. Στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. τέθηκε σε προσκύνηση των πιστών η Τιμία Κάρα του Αγίου Ελευθερίου, η οποία με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος...
22 Μαΐου, 2019 - 19:09
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019 - 19:12

Η ΦΩΤΟ της Ημέρας: “Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ελευθερίου”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟ της Ημέρας: “Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ελευθερίου”

Την Τετάρτη της Μεσοπεντηκοστής, 22 Μαΐου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμων, λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης.

Στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας. τέθηκε σε προσκύνηση των πιστών η Τιμία Κάρα του Αγίου Ελευθερίου, η οποία με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιερά Μητρόπολη, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας.

 

 

 

ΦΩΤΟ: Kosmas Karagiannis IMBNK

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων