12/05/2019 12/05/2019 Μέσα στην Αναστάσιμη περίοδο που διανύουμε, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς είχε την ευκαιρία να βιώσει την χαρά της εις διάκονον χειροτονίας ενός νέου μέλους στην Ιερατική της οικογένεια. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνος, ιερούργησε, σήμερα, 12 Μαΐου 2019, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, όπου από φέτος καθιέρωσε...
12 Μαΐου, 2019 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 16:04

Η Φώτο της Ημέρας: “Κοιτώντας τη χειροτονία του μπαμπά”

Διαδώστε:
Η Φώτο της Ημέρας: “Κοιτώντας τη χειροτονία του μπαμπά”

Μέσα στην Αναστάσιμη περίοδο που διανύουμε, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς είχε την ευκαιρία να βιώσει την χαρά της εις διάκονον χειροτονίας ενός νέου μέλους στην Ιερατική της οικογένεια. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνος, ιερούργησε, σήμερα, 12 Μαΐου 2019, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, όπου από φέτος καθιέρωσε και τη δεύτερη εορτή του ως άνω ναού.

Κατά την διάρκεια της πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, ο οικείος Ποιμενάρχης τέλεσε την χειροτονία του κ. Mιχαήλ Τσαντίλα, ο οποίος είναι βιολόγος, θεολόγος, μουσικός, κατηχητής και πατέρας 8 παιδιών, απ’ όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας: “Κοιτώντας τη χειροτονία του μπαμπά”.

Μπροστά από το όρθιο παιδάκι της εν λόγω φώτο, γονατιστός παρακολουθεί ο κατά σάρκαν μικρός υιός του χειροτονουμένου.

 

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων