15/06/2019 15/06/2019 Τη Νέα Πέλλα, επισκέφθηκε, σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, από όπου έλκει την καταγωγή του. Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής στον προαύλιο χωρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νέας Πέλλας από τον οικείο ποιμενάρχη Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ,...
15 Ιουνίου, 2019 - 21:09

Η Φώτο της Ημέρας: “Με τα ροδοπέταλα στα χέρια για τον συμπατριώτη Αρχιεπίσκοπο”

Διαδώστε:
Η Φώτο της Ημέρας: “Με τα ροδοπέταλα στα χέρια για τον συμπατριώτη Αρχιεπίσκοπο”

Τη Νέα Πέλλα, επισκέφθηκε, σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου 2019, ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, από όπου έλκει την καταγωγή του.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής στον προαύλιο χωρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νέας Πέλλας από τον οικείο ποιμενάρχη Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ, τους ιερείς, τις τοπικές αρχές, το Σωματείο Ελλήνων παραδοσιακών χορών Λυγκηστές και τον μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο νέας Πέλλας, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟ της σημερινής ημέρας.

“‘Ηρθα να αποχαιρετήσω τους συγχωριανούς μου”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων