16/11/2020 16/11/2020 Τελείται η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά. Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που υφίστανται την εξόδιο ακολουθία τελεί ο τοποτηρητής της Μητροπόλεως, Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος. Παραβρίσκονται ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μετρών και Αθύρων κ. Δημήτριος,...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 12:52

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Αιωνία η μνήμη

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Αιωνία η μνήμη

Τελείται η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κυρού Ιωάννου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό  Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που υφίστανται την εξόδιο ακολουθία τελεί ο τοποτηρητής της Μητροπόλεως, Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος. Παραβρίσκονται ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μετρών και Αθύρων κ. Δημήτριος, ο υφ. Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Δήμαρχος Λαγκαδά, ενώ εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Δωρόθεος Πάπαρης, Α’ Γραμματεύς Αυτής.

ΔΕΙΤΕ – ΖΩΝΤΑΝΑ: Η Eξόδιος Aκολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Λαγκαδά κυρού Ιωάννου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων