24/05/2020 24/05/2020 Τελέστηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα μέσα στην αναστάσιμη χαρά, εκ μεταφοράς, η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Ημών Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου Λαρίσης του Θαυματουργού, Πολιούχου και προστάτου της πόλεως των Τρικάλων και της Ιεράς Μητροπόλεώς Τρίκκης και Σταγών. Το πρωί της 24ης Μαΐου 2020 στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων τελέσθηκε πανηγυρικό συλλείτουργο με προεξάρχοντα το...
24 Μαΐου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2020 - 17:48

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Αντίδωρο στην παιδική ψυχή

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Αντίδωρο στην παιδική ψυχή

Τελέστηκε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα μέσα στην αναστάσιμη χαρά, εκ μεταφοράς, η μνήμη του εν Αγίοις Πατρός Ημών Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου Λαρίσης του Θαυματουργού, Πολιούχου και προστάτου της πόλεως των Τρικάλων και της Ιεράς Μητροπόλεώς Τρίκκης και Σταγών.

Το πρωί της 24ης Μαΐου 2020 στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων τελέσθηκε πανηγυρικό συλλείτουργο με προεξάρχοντα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, ενώ έψαλλε ο χορός των Πατέρων της Ιεράς Μονής Δουσίκου.

Μετά το Δι’ ευχών, ο Σεβασμιώτατος μοίρασε το αντίδωρον.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Πανηγύρισαν με αναστάσιμη χαρά τον Πολιούχο των Τρικάλων

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων