07/03/2020 07/03/2020 Σε κλίμα ιεράς συγκίνησης τελέστηκε η Εξόδιος ακολουθία του Αρχιμ. Γερβασίου Ραπτόπουλου, του αποκαλούμενου «Αγίου των φυλακών» στον ιερό ναό Αγίας Φοίβης της Διακόνου στην αδελφότητα της οσίας Ξένης στην Περαία Θεσσαλονίκης χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Θεόκλητου και συμπροσευχόμενων των Σεβ. Μητροπολιτών Έσεσσης, Πέλλης κ. Ιωήλ, Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, Γρεβενών κ. Δαυίδ, Νέας...
07 Μαρτίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2020 - 17:40

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Αντίο στον άγιον των Φυλακών”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Αντίο στον άγιον των Φυλακών”

Σε κλίμα ιεράς συγκίνησης τελέστηκε η Εξόδιος ακολουθία του Αρχιμ. Γερβασίου Ραπτόπουλου, του αποκαλούμενου «Αγίου των φυλακών» στον ιερό ναό Αγίας Φοίβης της Διακόνου στην αδελφότητα της οσίας Ξένης στην Περαία Θεσσαλονίκης χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Θεόκλητου και συμπροσευχόμενων των Σεβ. Μητροπολιτών Έσεσσης, Πέλλης κ. Ιωήλ, Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, Γρεβενών κ. Δαυίδ, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Παρευρέθησαν, επίσης, πολλοί ιερείς αλλά και πολλοί φυλακισμένοι ευεργετηθέντες από τον μακαριστό γέροντα.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – «Αποχαιρέτησαν» μία σπουδαία μορφή της Ορθοδοξίας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων