12/02/2021 12/02/2021 Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιουλίδος Κέας – Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σϋρου κ. Δωρόθεος διένειμε στα παιδιά μικρές εικόνες των Τριών Ιεραρχών και τευχίδιο για την Ελληνική σημαία, τα οποία, διά του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κέας, θα διανέμονται κατ’ αυτές τις ημέρες σε όλους τους μαθητές του νησιού. Στο πρόσωπο των μαθητών ευχήθηκε σε...
12 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2021 - 22:48

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Δώστε την Ελλάδα στα παιδιά

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Δώστε την Ελλάδα στα παιδιά

Ιερός Μητροπολιτικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιουλίδος Κέας – Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σϋρου κ. Δωρόθεος διένειμε στα παιδιά μικρές εικόνες των Τριών Ιεραρχών και τευχίδιο για την Ελληνική σημαία, τα οποία, διά του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κέας, θα διανέμονται κατ’ αυτές τις ημέρες σε όλους τους μαθητές του νησιού.

Στο πρόσωπο των μαθητών ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά της Κέας “καλή πρόοδο” και ο Άγιος Χαραλάμπης να γεμίζει καρδιά τους με χαρά, ώστε να λάμπουν τα πρόσωπά τους από αισιοδοξία και, απευθυνόμενους στους παρισταμένους, υπογράμμισε  ότι “αυτά τα παιδιά μας δίνουν παράδειγμα θέλησης, καθώς κατόρθωσαν, υπό αντίξοες και με πρωτόγνωρους τρόπους, να συνεχίσουν τη μαθησιακή τους πορεία, διδάσκοντάς μας ότι μπορούμε να βρίσκουμε τρόπους, ὠστε να υπερβαίνουμε με επιτυχία τις δυσκολίες”.

 

 

 

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

 

ΔΕΙΤΕ – Η Κέα εόρτασε τον Προστάτη της Άγιο Χαράλαμπο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων