01/09/2021 01/09/2021 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ημέρα ενάρξεως του εκκλησιαστικού έτους, σε κλίμα ιεράς κατανύξεως και ευλάβειας πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου προστάτου των καρκινοπαθών, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Η υποδοχή έλαβε χώρα στα προπύλαια του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξίαρχων της Ι.Μ. Καλαμαριάς από τον...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 22:57

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Έφθασε ο Άγιος στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Έφθασε ο Άγιος στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, ημέρα ενάρξεως του εκκλησιαστικού έτους, σε κλίμα ιεράς κατανύξεως και ευλάβειας πραγματοποιήθηκε η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου προστάτου των καρκινοπαθών, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

Η υποδοχή έλαβε χώρα στα προπύλαια του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξίαρχων της Ι.Μ. Καλαμαριάς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο κατόπιν σχετικής ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, ο οποίος απουσιάζει λόγω των εργασιών της Συνάξεως της Ιεραρχίας του Οικουμενικού Θρόνου στην Κωνσταντινούπολη.

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

ΔΕΙΤΕ – Η Κάρα του Προστάτου των καρκινοπαθών στην Καλαμαριά

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων