23/07/2020 23/07/2020 Το δεξιό κλίτος του μεγάλου Ι.Ναού της Υπαπαντής του Κυρίου στο Εξωχώρι Λεύκτρου (παλαιά Ανδρούβιστα) στη Δυτ. Μάνη, είναι αφιερωμένο στην αγία ένδοξο Παρθενομάρτυρα του Χριστού Αγία Μαρκέλλα. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη το απόγευμα, Τρίτη 21/07/20, όπου τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό και εορτάστηκε η Αγία. Μετά το πέρας του Εσπερινού και την λιτάνευση...
23 Ιουλίου, 2020 - 22:19
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2020 - 22:34

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Εις το ευλογήσαι κρήνην

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Εις το ευλογήσαι κρήνην

Το δεξιό κλίτος του μεγάλου Ι.Ναού της Υπαπαντής του Κυρίου στο Εξωχώρι Λεύκτρου (παλαιά Ανδρούβιστα) στη Δυτ. Μάνη, είναι αφιερωμένο στην αγία ένδοξο Παρθενομάρτυρα του Χριστού Αγία Μαρκέλλα. O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος μετέβη το απόγευμα, Τρίτη 21/07/20, όπου τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό και εορτάστηκε η Αγία.

Μετά το πέρας του Εσπερινού και την λιτάνευση της εικόνος της Αγίας Μαρκέλλας, που φιλοτεχνήθηκε, ειδικά για την εορτή, προσφορά ευσεβούς οικογενείας από την πόλη Altenriet της Γερμανίας, πέριξ του Ι.Ναού ακολούθησε η τελετή εγκαινίων της νέας κρήνης (βρύσης), που με προτροπή του Σεβ. Μητροπολίτου κατασκευάστηκε και κατά τον Αγιασμό ανεγνώσθη και η ειδική ευχή «εις το ευλογήσαι κρήνην», την οποία συνέταξε ο Ποιμενάρχης.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων