11/05/2020 11/05/2020 Την Κυριακή του Παραλύτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Ο σεπτός Ποιμενάρχης, προ της απολύσεως, ανέπεμψε ειδική δέηση ενώπιον της Λάρνακας των Λειψάνων του Αγίου Αχιλλίου και προέβη στο άνοιγμα αυτής κηρύσσοντας την έναρξη των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμή του πολιούχου της πόλεως και...
11 Μαΐου, 2020 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 14:37

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ελπίδα της πόλεως και της Ελλάδος

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ελπίδα της πόλεως και της Ελλάδος

Την Κυριακή του Παραλύτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης, προ της απολύσεως, ανέπεμψε ειδική δέηση ενώπιον της Λάρνακας των Λειψάνων του Αγίου Αχιλλίου και προέβη στο άνοιγμα αυτής κηρύσσοντας την έναρξη των λατρευτικών εκδηλώσεων προς τιμή του πολιούχου της πόλεως και προτρέποντας όλους τους Λαρισαίους να μεταβούν στο ναό για να προσκυνήσουν τον Προστάτη Άγιο, ώστε να μη γίνει συνωστισμός τις ημέρες της εορτής του λόγω των μέτρων που οφείλουν να τηρούνται.

ΔΕΙΤΕ – Άνοιγμα Λάρνακος των Λειψάνων του Αγίου Αχιλλίου

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων