18/11/2019 18/11/2019 Ποιμαντικές επισκέψεις αγάπης, γνωριμίας και επικοινωνίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 17 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο σεπτός Ποιμενάρχης επισκέφθηκε στις 5:00 το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη. Ο Σεβασμιώτατος...
18 Νοεμβρίου, 2019 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2019 - 14:31

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: «Ελπίδα»

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: «Ελπίδα»

Ποιμαντικές επισκέψεις αγάπης, γνωριμίας και επικοινωνίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 17 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης επισκέφθηκε στις 5:00 το απόγευμα το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε όλους τους θαλάμους όλων των κλινικών του Νοσοκομείου και με πατρική αγάπη ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση.

ΦΩΤΟ: Ιωάννης Σιμόπουλος

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Στο νοσοκομείο και το γηροκομείο ο Μητρ. Συμεών

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων