25/09/2020 25/09/2020 “Εμπνεύστε τους άλλους, δείχνοντας τους πόσο σπουδαίοι είστε και ότι δεν εγκαταλείπετε εύκολα. Να είσαι πάντα δυνατός. Συνέχισε να αγωνίζεσαι. Συνέχισε να προχωράς. Ας φανεί το μεγαλείο του Κυρίου σε κάθε αγώνα που έχεις. Μόνο από Εκείνον κερδίζεις, και η πίστη σου σε οδηγεί στη νίκη. Εμπιστευτείτε τον Θεό και μην εγκαταλείπετε ποτέ. Εύχομαι σε...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 19:20

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Εμπνεύστε τους άλλους

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Εμπνεύστε τους άλλους

“Εμπνεύστε τους άλλους, δείχνοντας τους πόσο σπουδαίοι είστε και ότι δεν εγκαταλείπετε εύκολα. Να είσαι πάντα δυνατός. Συνέχισε να αγωνίζεσαι. Συνέχισε να προχωράς. Ας φανεί το μεγαλείο του Κυρίου σε κάθε αγώνα που έχεις. Μόνο από Εκείνον κερδίζεις, και η πίστη σου σε οδηγεί στη νίκη. Εμπιστευτείτε τον Θεό και μην εγκαταλείπετε ποτέ. Εύχομαι σε όλους μια όμορφη μέρα και ο Θεός να σας ευλογεί όλους” αναφέρει ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων