25/07/2019 25/07/2019 Με πολλές επισκέψεις σε ιερά προσκυνήματα των Αγίων Τόπων συνεχίστηκε το πρόγραμμα του εξαήμερου ενοριακού προσκυνήματος του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου στους Αγίους Τόπους, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Κατά την 24η Ιουλίου 2019, οι προσκυνητές αφού λειτουργήθηκαν στην Γεθσημανή, όπου εκεί βρίσκεται το πάνσεπτο Θεομητορικό μνήμα της Υπεραγίας Θεοτόκου...
25 Ιουλίου, 2019 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2019 - 19:22

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Εν Ιορδάνη”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Εν Ιορδάνη”

Με πολλές επισκέψεις σε ιερά προσκυνήματα των Αγίων Τόπων συνεχίστηκε το πρόγραμμα του εξαήμερου ενοριακού προσκυνήματος του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου στους Αγίους Τόπους, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

Κατά την 24η Ιουλίου 2019, οι προσκυνητές αφού λειτουργήθηκαν στην Γεθσημανή, όπου εκεί βρίσκεται το πάνσεπτο Θεομητορικό μνήμα της Υπεραγίας Θεοτόκου αλλά και η θαυματουργή εικόνα της, της επωνομαζομένης Ιεροσολυμίτισσας, επισκέφθηκαν:

1.Τον Ιορδάνη ποταμό, και συγκεκριμένα το μέρος που κατά την παράδοση βαπτίστηκε ο Κύριος. Τελέστηκε αγιασμός και ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα ιορδάνεια ρείθρα.
2.Την Ι. Μονή του Αββά Γερασίμου του Ιορδανίτου.
3.Το Όρος των Ελαιών, την Μικρά Γαλιλαία και τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (εψάλη η ιερά Παράκληση της Παναγίας).
4.Το προσκύνημα της Αναλήψεως του Χριστού.
5.Την Ι. Μονή Βαϊοφόρου Βηθσφαγής.
6.Την Ι. Μονή του δικαίου Συμεών του Θεοδόχου στην περιοχή Καταμόνας.
7.Την Ι. Μονή του Τιμίου Σταυρού.
8.Την Ι. Μονή του Γενεθλίου του Προδρόμου στην Ορεινή.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων