09/11/2019 09/11/2019 Στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Το πρωί της 9ης Νοοεμβρίου 2019, τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου. Μετά την εξόδιο ακολουθία, η σορός του μακαριστού Μητροπολίτη οδηγήθηκε...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 17:29

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Εν πομπή”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Εν πομπή”

Στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου τελέσθηκε η Εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Το πρωί της 9ης Νοοεμβρίου 2019, τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, η σορός του μακαριστού Μητροπολίτη οδηγήθηκε εν πομπή στο Κοιμητήριο της περιοχής για την ταφή, από όπου αλιεύουμε το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – To Περιστέρι αποχαιρέτησε τον Ποιμενάρχη του (ΦΩΤΟ-BINTEO)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων