13/01/2021 13/01/2021 Τελέσθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 12η Ιανουαρίου, η Εξόδιος Ακολουθία του Άρχοντα Πρωτοψάλτου της Αγιωτατης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Χαρίλαου Ταλιαδώρου. Η εικόνα των ανθρώπων με ειδικές στολές να μεταφέρουν το ερμητικά κλειστό φέρετρο συγκλονίζουν ακόμη και τον πιο ψύχραιμο. Η θλίψη των φίλων και συγγενών που θα ήθελαν να είναι εκεί και να ασπαστούν τον άνθρωπό τους και...
13 Ιανουαρίου, 2021 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2021 - 18:19

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένα δάκρυ για τον Δάσκαλο

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένα δάκρυ για τον Δάσκαλο

Τελέσθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 12η Ιανουαρίου, η Εξόδιος Ακολουθία του Άρχοντα Πρωτοψάλτου της Αγιωτατης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Χαρίλαου Ταλιαδώρου. Η εικόνα των ανθρώπων με ειδικές στολές να μεταφέρουν το ερμητικά κλειστό φέρετρο συγκλονίζουν ακόμη και τον πιο ψύχραιμο. Η θλίψη των φίλων και συγγενών που θα ήθελαν να είναι εκεί και να ασπαστούν τον άνθρωπό τους και Δάσκαλο της Βυζαντινής Μουσικής  είναι ανείπωτη. Σκέψεις και λέξεις που δεν πρόλαβαν να μοιραστούν. «Αντίο» που δεν κατάφεραν να πουν. Ο τελευταίος ασπασμός που δεν μπόρεσαν να δώσουν.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΔΕΙΤΕ – ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΣ: Ο «αποχαιρετισμός»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων