17/11/2020 17/11/2020 Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Εξοχ. κ. Michael R. Pompeo, ο οποίος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη τιμή, ενώ συνοδευόταν από την σύζυγό του Ευγεν. κυρία Susan Pompeo και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Άγκυρα Εξοχ. κ. David Satterfield. Ο Υπουργός...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 21:42

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας “δυνατός” ενώπιον του Παντοδύναμου

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένας “δυνατός” ενώπιον του Παντοδύναμου

Επίσκεψη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Εξοχ. κ. Michael R. Pompeo, ο οποίος έγινε δεκτός με ιδιαίτερη τιμή, ενώ συνοδευόταν από την σύζυγό του Ευγεν. κυρία Susan Pompeo και τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Άγκυρα Εξοχ. κ. David Satterfield. Ο Υπουργός και οι συνοδοί του προσκύνησαν στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.

Στη συνέχεια, ο Μ.Πρωτοσύγκελλος κ. Ανδρέας, συνόδευσε τον κ. Πομπέο στο Ευγενίδειο Μέγαρο, όπου στην Αίθουσα Ακροάσεων τον ανέμενε και τον υποδέχθηκε, κατά την τάξη, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

 

ΔΕΙΤΕ – Ιστορική επίσκεψη Πομπέο στο Φανάρι: «Είναι τιμή μου που συναντήθηκα με τον Παναγιώτατο» (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων