07/02/2021 07/02/2021 Το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου τελέστηκε ο Όρθρος και η Α΄ Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Μονής Οσίου Λουκά του Στειριώτη σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα, κοντά στην αρχαία Στειρίδα, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο. Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας την Ιερά Μονή επισκέφθηκε ο Μακαρ....
07 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2021 - 20:13

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Επίσκεψη στον Όσιον

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Επίσκεψη στον Όσιον

Το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου τελέστηκε ο Όρθρος και η Α΄ Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Μονής Οσίου Λουκά του Στειριώτη σε γραφική πλαγιά στις δυτικές υπώρειες του Ελικώνα, κοντά στην αρχαία Στειρίδα, από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιο.

Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας την Ιερά Μονή επισκέφθηκε ο Μακαρ. Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος προσκύνησε το ιερό λείψανο του προστάτη του Οσίου Λουκά, αφού την ημέρα της μνήμης του Οσίου, 7 Φεβρουαρίου 2008, εξελέγη Αρχιεπίσκοπος Αθηνών.

 

 

ΔΕΙΤΕ – Ο Αρχιεπίσκοπος προσκύνησε το Ιερό Λείψανο του Προστάτη του

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων