25/08/2019 25/08/2019 Σήμερα, Κυριακή 25η Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε πως σήμερα τέλεσε την αποχαιρετιστήρια Θεία Λειτουργία ως Μητροπολίτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης, καθώς...
25 Αυγούστου, 2019 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2019 - 17:40

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Επιθυμώ να ηρεμήσω”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Επιθυμώ να ηρεμήσω”

Σήμερα, Κυριακή 25η Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

Ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε πως σήμερα τέλεσε την αποχαιρετιστήρια Θεία Λειτουργία ως Μητροπολίτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης, καθώς υπενθύμισε πως από την περασμένη εβδομάδα έχει υποβάλλει την παραίτησή του στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να ξεκινήσει τη διαδικασία εκλογής νέου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

“Με τη χάρη του Θεού μέχρι και σήμερα κοίταξα μόνο εσάς και όχι τον εαυτό μου… Σύντομα, λοιπόν, κατεβαίνω από τον Θρόνο μου, έρχομαι κοντά σας και γίνομαι ένας από εσάς. Θα σας πλησιάσω και θέλω να με νιώσετε ως αδελφό σας, ως πατέρα σας, ως στήριγμά σας! Θέλω να γνωρίζετε ότι η διοίκηση έχει πολύ πόνο και τεράστιες ευθύνες! Γι’ αυτό και επιθυμώ να ηρεμήσω, να έρθω προσευχόμενος πιο κοντά στον Θεό, να διορθώσω τα λάθη μου. Θέλω, κλείνοντας, να ευχαριστήσετε τον Θεό για ό,τι μου έδωσε τα 41 αυτά χρόνια κοντά σας και να Τον παρακαλέσετε να μου συγχωρέσει τις παραλείψεις και τις αμαρτίες μου”.

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων