07/07/2020 07/07/2020 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στη Χώρα της Μυκόνου, τελέστηκε χθες, εν πληθούση Εκκλησία, ο Εόρτιος Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή όλων των Εφημεριών της νήσου και του φιλοξενουμένου στην Ιερά Μονή Τουρλιανής Αρχιμ. Νεοφύτου, από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους, και την παρουσία του Θεματικού Περιφερειάρχη Διαφάνειας κ....
07 Ιουλίου, 2020 - 22:23
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 21:12

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ευλαβικές ψυχούλες

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ευλαβικές ψυχούλες

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στη Χώρα της Μυκόνου, τελέστηκε χθες, εν πληθούση Εκκλησία, ο Εόρτιος Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή όλων των Εφημεριών της νήσου και του φιλοξενουμένου στην Ιερά Μονή Τουρλιανής Αρχιμ. Νεοφύτου, από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους, και την παρουσία του Θεματικού Περιφερειάρχη Διαφάνειας κ. Στέλλιου Μπρίγγου, του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνστ. Κουκά, των διατελεσάντων Δημάρχων κ. Γ. Κουσαθανά-Μέγα και κας Ειρήνης Γρυπάρη και της Προέδρου της Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου.

Πολλά μικρά παιδιά, έφηβοι και νεολαίοι μεγαλύτερης ηλικίας συμμετείχαν στη χθεσινή Ακολουθία.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Χαρά Θεού για την Αγία Κυριακή στη Μύκονο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων