06/10/2020 06/10/2020 Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ.  του Α.Ο. «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ», μετέβη στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. (Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου) Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των Τμημάτων Ποδοσφαίρου και Στίβου για την νέα αγωνιστική χρονιά. Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε...
06 Οκτωβρίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2020 - 18:54

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ευλογία στην ομάδα

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ευλογία στην ομάδα

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ.  του Α.Ο. «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ», μετέβη στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. (Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου) Νάξου όπου τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού των Τμημάτων Ποδοσφαίρου και Στίβου για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε στον Προέδρο κ. Ιωάννη Πολυχρονάκο, τα μέλη του Δ.Σ., τους προπονητές και παίκτες μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά και πλουσία την ευλογία του Θεού στη ζωή και τα έργα τους.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων