07/08/2020 07/08/2020 Στη ελεύθερη μητροπολιτική περιφέρεια, επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων είναι ο ομώνυμος ιερός ναός Μεταμορφώσεως στη Σωτήρα Αμμοχώστου. Την παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, τελέστηκε ο εόρτιος Εσπερινός χοροστατούντος του επιχώριου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, πλαισιούμενου από τους Αρχιμ. Αυγουστίνο Κκαρά, πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Γεώργιο Ιωάννου...
07 Αυγούστου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2020 - 19:30

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Γλυκιά Παναγιά των Ελλήνων και του κόσμου

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Γλυκιά Παναγιά των Ελλήνων και του κόσμου

Στη ελεύθερη μητροπολιτική περιφέρεια, επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων είναι ο ομώνυμος ιερός ναός Μεταμορφώσεως στη Σωτήρα Αμμοχώστου.

Την παραμονή της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, τελέστηκε ο εόρτιος Εσπερινός χοροστατούντος του επιχώριου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, πλαισιούμενου από τους Αρχιμ. Αυγουστίνο Κκαρά, πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Γεώργιο Ιωάννου και λοιπό ιερατείο της ενορίας και της Ιεράς Μητροπόλεως. Παρέστησαν οι έντιμοι κ. Γεώργιος Ττάκας, Δήμαρχος Σωτήρας, Γεώργιος Γεωργίου, βουλευτής Αμμοχώστου και αριθμός πιστών. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020, τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

Φώτο: Ανδρέας Φλοκκάς/Διάκονος Επιφάνιος Παπαντωνίου

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων