23/08/2020 23/08/2020 Πλήθος φιλευσεβών Μυκονίων και παρεπιδημούντων παραθεριστών κατέκλυσαν το Καθολικό και τους αύλιους χώρους της πολυαιώνιας Ιεράς και ιστορικής Μονής της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου, όπου τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’. Ο Σεβασμιώτατος, στην ομιλία του, υπογράμμισε ότι είναι η Παναγία που υποδέχεται απόψε...
23 Αυγούστου, 2020 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2020 - 10:38

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: H Παναγία που σε υποδέχεται

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: H Παναγία που σε υποδέχεται

Πλήθος φιλευσεβών Μυκονίων και παρεπιδημούντων παραθεριστών κατέκλυσαν το Καθολικό και τους αύλιους χώρους της πολυαιώνιας Ιεράς και ιστορικής Μονής της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου, όπου τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’. Ο Σεβασμιώτατος, στην ομιλία του, υπογράμμισε ότι είναι η Παναγία που υποδέχεται απόψε τους πιστούς στην πολυαιώνια Μονή της και δείχνει σε όλους το δρόμο της υπομονής στο δύσκολο μονοπάτι της ζωής.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Ευσεβείς Μυκόνιοι κατέκλυσαν την Παναγία Τουρλιανή

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων