20/10/2019 20/10/2019 Πραγματοποιείται, κατά την 20η Οκτωβρίου 2019, η Επίσημος Υποδοχή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κατά την τάξιν, υπό της Διπλής Συνάξεως στις Καρυές του Αγίου Όρους. Εν πομπή, όλοι κατευθύνθηκαν εις τον πάνσεπτον ναόν του Πρωτάτου, όπου χοροστατησε ο Πατριάρχης στην επίσημη Δοξολογία, πλαισιούμενος από τον Πρωτεπιστατης Γερ. Συμεών Διονυσιατη, την Ιερά Επιστασία, τους Καθηγουμένους των...
20 Οκτωβρίου, 2019 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2019 - 18:22

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Η Αθωνιάδα για τον Πατριάρχη”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Η Αθωνιάδα για τον Πατριάρχη”

Πραγματοποιείται, κατά την 20η Οκτωβρίου 2019, η Επίσημος Υποδοχή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κατά την τάξιν, υπό της Διπλής Συνάξεως στις Καρυές του Αγίου Όρους. Εν πομπή, όλοι κατευθύνθηκαν εις τον πάνσεπτον ναόν του Πρωτάτου, όπου χοροστατησε ο Πατριάρχης στην επίσημη Δοξολογία, πλαισιούμενος από τον Πρωτεπιστατης Γερ. Συμεών Διονυσιατη, την Ιερά Επιστασία, τους Καθηγουμένους των Ιερών αγιορείτικων Μονών, τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους, εκπροσώπους στρατιωτικών αρχών, αγιορείτες μοναχούς και προσκυνητές. Παρίσταντο οι Καθηγούμενοι Μέγιστης Λαύρας Πρόδρομος, Βατοπαιδίου Εφραίμ, Δοχειαρίου Αμφιλόχιος, Χιλανδαρίου Μεθόδιος, Κουτλουμουσίου Χριστόδουλος, Φιλοθέου Νικόδημος, Εσφιγμένου Βαρθολομαίος, Διονυσίου Πέτρος, Σταυρονικήτα Τύχων, Γρηγορίου Χριστόφορος, Σίμωνος Πέτρας Ελισσαίος, εκπρόσωποι της Μονής Ξηροποτάμου και της Μονής Αγίου Παύλου και σύσσωμη η Αθωνιάδα Σχολή, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων