03/04/2021 03/04/2021 Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄ είχε το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, ο Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος κ. Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος επισκέπτεται την Αίγυπτο, μετά από πρόσκληση του Αιγύπτιου ομολόγου του Κhaled El Anani.Τον κ. Θεοχάρη υποδέχθηκε στην ροτόντα της Ανατολής, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου και τον συνόδευσε στο...
03 Απριλίου, 2021 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2021 - 17:07

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η μετάνοια του Υπουργού

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η μετάνοια του Υπουργού

Συνάντηση με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο Β΄ είχε το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, ο Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδος κ. Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος επισκέπτεται την Αίγυπτο, μετά από πρόσκληση του Αιγύπτιου ομολόγου του Κhaled El Anani.Τον κ. Θεοχάρη υποδέχθηκε στην ροτόντα της Ανατολής, ο Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου και τον συνόδευσε στο Καθολικό. Ο κ. Θεοχάρης άναψε ένα κερί κάμνοντας μικρή μετάνοια μπροστά στην εικόνα του Αγίου Γεωργίου, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ – Στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας ο υπουργός Τουρισμού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων