21/09/2020 21/09/2020 Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στην Ενορία των Αγίων Σιλουανού του Αθωνίτου και Μαρτίνου της Tours στον Δήμο του St Gilles των Βρυξελλών, με την ευκαιρία της εγγιζούσης εορτής του προστάτου της Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου, όπου και ετέλεσε την εις διάκονον...
21 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2020 - 17:27

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ιερατική οικογένεια στο Βέλγιο

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ιερατική οικογένεια στο Βέλγιο

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας λειτούργησε στην Ενορία των Αγίων Σιλουανού του Αθωνίτου και Μαρτίνου της Tours στον Δήμο του St Gilles των Βρυξελλών, με την ευκαιρία της εγγιζούσης εορτής του προστάτου της Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου, όπου και ετέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του χοράρχη της Ενορίας κ. Laurent Van Damme.

Ο χειροτονηθείς, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, είναι έγγαμος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, Βέλγος στην καταγωγή, τυγχάνει αριστούχος απόφοιτος του Θεολογικού Ινστιτούτου της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου «Απόστολος Παύλος», ενώ η σύζυγός του προέρχεται από ιερατική οικογένεια.

Ο νέος διάκονος θα διακονεί στην ενορία που μέχρι τώρα υπηρετούσε ως ψάλτης.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΕΛΓΙΟΥ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Πολύτεκνος αρχιτέκτονας, ο νέος διάκονος της Μητρ. Βελγίου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων