23/02/2020 23/02/2020 Στον Ιερό Ναό Οδηγητρίας Πεντατίου στην μέση Κέρκυρα λειτούργησε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, από αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.  Μιλώντας στο εκκλησίασμα ο Σεβ. κ. Νεκτάριος τόνισε ότι η δευτέρα παρουσία του Χριστού την οποία θυμόμαστε την Κυριακή των Απόκρεω θα...
23 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2020 - 20:59

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ιησούς Χριστός Νικά

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ιησούς Χριστός Νικά

Στον Ιερό Ναό Οδηγητρίας Πεντατίου στην μέση Κέρκυρα λειτούργησε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, από αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. 

Μιλώντας στο εκκλησίασμα ο Σεβ. κ. Νεκτάριος τόνισε ότι η δευτέρα παρουσία του Χριστού την οποία θυμόμαστε την Κυριακή των Απόκρεω θα σηματοδοτήσει το τέλος του κόσμου, το τέλος της δημιουργίας. Σήμερα καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος συνταράσσεται από την αμαρτία και το βλέπουμε στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Η αυτονόμηση του ανθρώπου από τον Θεό έχει κάνει την κτίση να μην συνεργάζεται με τον άνθρωπο. Έτσι, αυτός ο κόσμος πρέπει να τελειώσει, για να σταματήσει το κακό και την αμαρτία, η κατάρα που ζούμε εξαιτίας της κακής χρήσης της ελευθερίας μας. Εμείς όμως κρινόμαστε ήδη και από αυτήν την ζωή και το μέτρο της κρίσης μας είναι η αγάπη, διότι ο Θεός είναι αγάπη.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΞΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού θα σηματοδοτήσει το τέλος του κόσμου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων