08/11/2020 08/11/2020 Το πρωί του Σαββάτου, 7ης Νοεμβρίου 2020, Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων αφίχθη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό για να επισκεφθή την Ενοριακή Κοινότητα Αναστάσεως του Κυρίου. Αμέσως μετά από προγραμματισμένες συναντήσεις, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους γάμους των ζευγών κ.Prudent και κας. Esperance Kitsoukou και Αξιωματικού κ.Sabba και κας. Thecle Nzilambongo, από όπου...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 21:13

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ησαΐα χόρευε

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ησαΐα χόρευε

Το πρωί του Σαββάτου, 7ης Νοεμβρίου 2020, Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων αφίχθη αεροπορικώς στην πρωτεύουσα Μπραζαβίλ του Κονγκό για να επισκεφθή την Ενοριακή Κοινότητα Αναστάσεως του Κυρίου. Αμέσως μετά από προγραμματισμένες συναντήσεις, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους γάμους των ζευγών κ.Prudent και κας. Esperance Kitsoukou και Αξιωματικού κ.Sabba και κας. Thecle Nzilambongo, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ – Ορθόδοξοι Γάμοι στην πρωτεύουσα του Κονγκό (ΦΩΤΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων