21/03/2020 21/03/2020 «Είναι μία μοναδική ευκαιρία να ξαναδούμε τα ουσιώδη της ζωής και με τη βοήθεια της Παναγιάς μας, να αντλήσουμε δύναμη και παρηγοριά και πίστη, ότι θα νικήσουμε τον πραγματικό θάνατο». Να παρακαλέσουμε με όλη τη δύναμη της καρδιάς μας και της ψυχής μας την Παναγία μας, όχι απλώς να περάσει αυτή η δοκιμασία, αλλά κυρίως...
21 Μαρτίου, 2020 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 18:37

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Κεκλεισμένων των θυρών”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Κεκλεισμένων των θυρών”

«Είναι μία μοναδική ευκαιρία να ξαναδούμε τα ουσιώδη της ζωής και με τη βοήθεια της Παναγιάς μας, να αντλήσουμε δύναμη και παρηγοριά και πίστη, ότι θα νικήσουμε τον πραγματικό θάνατο».

Να παρακαλέσουμε με όλη τη δύναμη της καρδιάς μας και της ψυχής μας την Παναγία μας, όχι απλώς να περάσει αυτή η δοκιμασία, αλλά κυρίως μέσα από αυτή τη δοκιμασία να γεννηθεί κάτι καινούργιο στις καρδιές μας, στα σπίτια μας, στις οικογένειές μας σε όλο μας το είναι».

Με δάκρυα στα μάτια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ετέλεσε την Παρασκευή 20 Μαρτίου το απόγευμα, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Άγγελο Ανθόπουλο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεόφυτο Ραφαηλίδη και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη, την Ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Η Ιερά και κατανυκτική Ακολουθία, εψάλη μόνο, όπως είχε προαναγγελθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, κεκλεισμένων των θυρών, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

 

 

 

 

Φωτο: Star Κεντρικής Ελλάδος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων